Nieuwsbrief Ontvang gratis de Gemeente.nu nieuwsbrief schrijf je in
Bestuurszaken

Nieuws 181 bekeken

Nieuw: Socity, community voor Sociale Zaken

Informatie over participatie, werk, inkomen, zorg? Het was er altijd wel op internet, maar moeilijk te vinden. Dat is nu anders. Vanaf vandaag is er Socity, een virtuele ontmoetingsplaats voor iedereen die te maken heeft met gemeentelijke sociale zaken.

- Persbericht VNG -

Socity is een online community, die bestaat uit een wiki(pedia) en verschillende fora.

Bouw mee aan de wiki
De wiki van Socity is een online encyclopedie met informatie over participatie, werk, inkomen en zorg. De wiki is door een groep deskundigen al gevuld met een groot aantal onderwerpen. Maar is de informatie niet compleet of niet correct? Aarzel dan niet om verbeteringen en aanvullingen te leveren. Socity is van en voor iedereen die zich bezighoudt met gemeentelijke sociale zaken. Iedereen kan meebouwen.

Praat mee op de fora
Op de fora van Socity kunt u met andere professionals discussiëren over actuele onderwerpen. Ook kunt u via de fora advies vragen aan collega’s vanuit het hele land.

Volg Socity op Twitter
Socity is ook actief op Twitter. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Ga naar: 

  • www.twitter.com/SocityNL

Initiatiefnemers
Socity komt voort uit het project Erop af: doen en delen! (EDD) van de VNG, Divosa en het ministerie van SZW. Ook daar ging het over van elkaar leren, kennis delen. Het project EDD stopt eind van dit jaar, maar krijgt vanaf vandaag een vervolg met Socity.

Joost Valkhoff

Of registreer je om te kunnen reageren.