Nieuwsbrief Ontvang gratis de Gemeente.nu nieuwsbrief schrijf je in
Bestuurszaken

Nieuws 163 bekeken 1 reactielaatste update:15 sep 2010

Geen boek over Rotterdamse burgemeesters

Het stadsbestuur van Rotterdam ziet geen heil in een boek over de vorige drie burgemeesters André van der Louw, Bram Peper en Ivo Opstelten.

De gemeente vreest dat ze op een dergelijk boek te veel geld moet toeleggen, zo schrijft ze dinsdag in een brief aan de gemeenteraad.Eerder bracht de stad een boek uit met de titel Mannen van Gezag over de burgemeester Pieter Oud, Gerard van Walsum en Wim Thomassen. De kosten hiervan bedroegen 116.000 euro. De gemeente draaide uiteindelijk op voor bijna 90.000 euro omdat het boek nauwelijks verkocht.De gemeenteraad had aangedrongen op een boek over Van der Louw, Peper en Opstelten. Het stadsbestuur wijst er echter op dat er al wordt gewerkt aan biografieën van twee laatstgenoemden.

Joost Valkhoff

Eén reactie

  • no-profile-image

    Mohammed Nazrul Islam

    ik denk,dat is geen goede ideeen op dit moment.

Of registreer je om te kunnen reageren.