Nieuwsbrief Ontvang gratis de Gemeente.nu nieuwsbrief schrijf je in
Bestuurszaken

Nieuws 189 bekeken 2 reacties

Rechter: Heerlen mag coffeeshop sluiten

De rechter heeft bepaald dat Heerlen coffeeshop The Brothers mag sluiten.

Het beroep dat was ingesteld door de exploitant werd
ongegrond verklaard. De gemeente mag de shop voor drie maanden laten sluiten,
omdat The Brothers meerdere keren veel meer drugs in huis had dan toegestaan.

De exploitant van de coffeeshop
kan nog vragen een voorlopige voorziening te treffen of in hoger beroep gaan
bij de Raad van State.

Nico van Wijk

2 reacties

  • no-profile-image

    Raar

    Blijft allemaal vreemd. Hennep kweken mag niet. Verkopen wel. Er mee over de straat rjjden ter bevoorading van zo, n tent. Gaat ook met grotere hoeveelheden. In de la van de tent, mag ook weer niet teveel liggen. Hennep verbouwen geeft miljoenen schade. Men komt over de grens om hier wiet te kopen. Het ontmantel en en de politie hebben devhanden vol aan deze ellende. Massa, 's handhavers controleren weer de tenten. Tenten geven weer overlast. Dit kost toch allemaal enorm veel geld. Een rechtszaak is eveneens een kostenpost. Rechters hebben het weer druk. Raar

  • no-profile-image

    Wiet in kaart?

    Ach, volgens de overheid. Zouden we meer harddrugsgebruikers hebben in NL, zonder de coffeshops. Dit feit klopt niet, alleen door de media, journalisten, rechters, politie, overheid enz. Dank ze deze partijen is de grootste sales campagne wereldwijd beland. Inmiddels is de hennepteelt veel meer dan jaren geleden en komen deze niet meer via de thuis kweek en crimininelen. Het is maar een kleine schil van de ui en handel komt vanuit Spanje en warmere landen binnen. We hebben toch ook sperciebonen uit Israël. En paprika,'s uit Spanje. Ach, overheid u bent dom. Amsterdam heeft alleen al 234 coffeeshops. Http:www.wietinkaart.nl kijk vooral naar onze buren? Nee, NL Den Haag met oude etiketten gaat u NL niet redden of is dit ook een EU verdrag?

Of registreer je om te kunnen reageren.