Nieuwsbrief Ontvang gratis de Gemeente.nu nieuwsbrief schrijf je in
Bestuurszaken

Nieuws 1091 bekeken

Brabantse Kempen genomineerd als Slimste Regio ter Wereld

De Brabantse Kempen maakt kans op de titel "Intelligent Community of the Year 2016". Dit bleek woensdagavond bij de bekendmaking van de 21 slimste regio’s van de wereld door het Intelligent Community Forum (ICF).

De Brabantse Kempen is één van de 21 genomineerden voor "Intelligent Community of the Year 2016". De winnaar wordt in juni bekendgemaakt. De titel ging in 2011 naar Eindhoven, voor Brainport.

Tijdens de volgende selectieronde in februari zal het aantal genomineerden terug worden gebracht tot 7 kandidaten. Naast de Kempen zijn onder meer Kaohsiung (Taiwan), Montréal (Canada), San Diego (VS) en Mulheim (Duitsland) kanshebbers voor de prestigieuze titel.

Jurrien Holthuis

Of registreer je om te kunnen reageren.