Nieuwsbrief Ontvang gratis de Gemeente.nu nieuwsbrief schrijf je in
Burger & Bestuur

Nieuws 691 bekeken laatste update:20 jan 2016

Felicitaties voor gekroonde adressen

Het Kadaster feliciteert 2.981 eigenaren van percelen aan een Prins Willem-Alexander adres met de kroning van hun adres.

Als Prins Willem-Alexander op 30 april als Koning Willem-Alexander wordt ingehuldigd, wonen vele Nederlanders op een ‘gekroond adres’. Landelijk zijn deze Prins Willem-Alexander adressen gelegen in 61 gemeenten en 70 woonplaatsen. Met deze 2.981 adressen is Nederland ‘koninklijk’ in kaart gebracht. Het Kadaster feliciteert 2.981 eigenaren van percelen aan een Prins Willem-Alexander adres met een knipoog.

Verrassende ansichtkaart

De bewoners van de Prins Willem-Alexander adressen ontvangen deze week een verrassende ansichtkaart van het Kadaster. De organisatie beheert informatie over gebouwen en percelen en maakt hiermee een knipoog naar de ‘koninklijke registratie’ van vastgoed. Nederland is al weken in de ban van Oranje en wil vooral samen deze inhuldiging vieren. Het Kadaster wil zijn kennis over gebouwen en grond vooral samen delen met Nederland en in het bijzonder met de bewoners die qua adres refereren aan de nieuwe Koning.

Redactie

Of registreer je om te kunnen reageren.