Nieuwsbrief Ontvang gratis de Gemeente.nu nieuwsbrief schrijf je in
Burger & Bestuur

Nieuws 2137 bekeken laatste update:19 jan 2016

Innoveren wordt beloond

De Innovatie Award is er om de schijnwerper te zetten op al die grote en kleine innovaties bij de lokale overheid.

Niet alleen om een prijs uit te reiken, maar om de vernieuwing te vieren en vooral ook te delen. Jouw innovatie is namelijk voor een andere gemeente ook een oplossing.

Dus ben jij betrokken bij een vernieuwend project bij jouw gemeente of weet je van een prachtige innovatie bij een andere gemeente: deel het! Laat het ons weten en meldt die innovatie aan via het korte aanmeldformulier.

We zijn niet op zoek naar hét ei van Columbus maar naar inspirerende voorbeelden van vernieuwing. De ingezonden innovaties zullen uiteindelijk beoordeeld worden door de Meest Invloedrijke Personen bij de Lokale Overheid (Miplo) van de afgelopen jaren:

Op de 7de Grote Dag van de Kleine Gemeente, op 30 oktober, zal de winnaar van de award bekend worden gemaakt.

Naar het aanmeldformulier >>

Joost Valkhoff

Of registreer je om te kunnen reageren.