Nieuwsbrief Ontvang gratis de Gemeente.nu nieuwsbrief schrijf je in
Burger & Bestuur

Nieuws 886 bekeken 1 reactielaatste update:19 jan 2016

Raadslid weg met kas begrafenisvereniging

De penningmeester van begrafenisvereniging Helpt Elkander uit Denekamp is er met de kas vandoor.

Het bestuur van de vereniging heeft aangifte tegen de penningmeester gedaan. De man is tevens raadslid van Lokaal Dinkelland, de grootste partij in de Twentse gemeente.

Volgens het bestuur is direct na de jaarwisseling ruim 21.000 euro van de rekening van de begrafenisvereniging overgeboekt naar de rekening van de Denekamper. Die is sindsdien spoorloos verdwenen. Het bestuur heeft een accountant aan het werk gezet, aldus een verklaring.

Lokaal Dinkelland heeft het raadslid gisteravond van de kieslijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen geschrapt.

redactie

Eén reactie

• AdK de Keijser

Raadslid weg met kas begrafenisvereniging. Het gaat hier slechts om €21.000.00. Ik heb het meegemaakt dat een voorzitter van een begrafenisvereniging er met ongeveer €250.000.00 vandoor ging. Voor dit soort mensen zit er leven in de dood.

Of registreer je om te kunnen reageren.