Nieuwsbrief Ontvang gratis de Gemeente.nu nieuwsbrief schrijf je in
Burger & Bestuur

Achtergrond 1074 bekeken laatste update:20 jan 2016

Stappenplan backoffice Jeugdzorg

Per 1 januari moet de betalingsadministratie voor de Jeugdzorg in orde zijn. Dat kan in acht stappen worden geregeld, meldt de VNG.

Via ons Model Inrichting Declaratieproces krijgt u als gemeente snel zicht op de stappen, die u moet zetten om uw betalingsadministratie goed op de rit te krijgen.

Gebruik het model om in uw gemeente snel inzicht te krijgen in de onderdelen die ingeregeld moeten worden, en in de afspraken die u nog moet maken, schrijft de vereniging op haar website. Zijn alle punten ingeregeld? Waar is nog actie nodig?

Het model geeft inzicht in het declaratieproces, met alle knooppunten waarop een beslissing moet worden genomen om het proces te laten werken. In de verdere sheets gaan de VNG kort in op de knooppunten.

Meer informatie over het gebruik van de standaardberichten die u via het knooppuntdienstenpunt ontvangt bij het inrichten van het proces, zijn te vinden in een aparte presentatie (link onderaan bericht). Deze gaat in op alle standaardberichten en het gebruik in het proces.

VNG

Of registreer je om te kunnen reageren.