Nieuwsbrief Ontvang gratis de Gemeente.nu nieuwsbrief schrijf je in
Burger & Bestuur

Nieuws 1347 bekeken laatste update:19 jan 2016

Arrestatie inzake bedreiging Burgemeester Rombouts

De politie arresteerde donderdag 22 oktober een 39-jarige man uit Rosmalen voor het online bedreigen van burgemeester Rombouts.

De man had een reactie geschreven onder een artikel op een lokale nieuwswebsite over de komst van een vluchtelingencentrum naar Coudewater. In die reactie bedreigde hij de burgemeester van 's-Hertogenbosch met de dood. De politie heeft daarop een onderzoek ingesteld en kwam de man op het spoor. Hij werd donderdagavond rond 20.30 uur aangehouden in zijn woning en zit nog vast voor verder onderzoek. De burgemeester heeft inmiddels aangifte gedaan van bedreiging.

(Politie Den Bosch)

Jurrien Holthuis

Of registreer je om te kunnen reageren.