Nieuwsbrief Ontvang gratis de Gemeente.nu nieuwsbrief schrijf je in
Burger & Bestuur

Nieuws 4696 bekeken laatste update:19 jan 2016

Raadslid Oldenzaal verdacht van verduistering

Het Oldenzaalse PvdA- raadslid Johan Meijer wordt verdacht van verduistering van verenigingsgeld van een pony- en paardenclub in De Lutte waarvan hij penningmeester is. Er mist ruim 40.000 euro uit de clubkas.

Dit meldt Tubantia. Zeker is dat de club een aanzienlijk bedrag uit de clubkas mist. Naar verluidt gaat het om ruim 40.000 euro. Vorige week woensdag werd hij door zijn collega-bestuursleden ter verantwoording geroepen, maar Meijer verscheen niet in De Lutte. Sterker: de nacht erop was hij vermist, maar donderdag meldde de politie dat hij weer terecht was. Sindsdien is hij niet meer bereikbaar. Hij nam maandag schriftelijk ontslag als raadslid.

Jurrien Holthuis

Of registreer je om te kunnen reageren.