Nieuwsbrief Ontvang gratis de Gemeente.nu nieuwsbrief schrijf je in
Burger & Bestuur

Nieuws 838 bekeken laatste update:20 jan 2016

Vernieuwde website waarstaatjegemeente.nl

KING heeft de website waarstaatjegemeente.nl in een nieuwe versie gelanceerd. Hierdoor moet relevante sturingsinformatie makkelijker toegankelijk zijn.

Waarstaatjegemeente.nl is vernieuwd. De site met relevante sturingsinformatie voor gemeenten heeft een nieuwe uitstraling en informatie is makkelijker voor handen. KING (Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten) biedt op deze manier gemeenteambtenaren, raadsleden en bestuurders relevante informatie op verschillende domeinen. Door onder meer een nieuw 'dashboard' is een en ander nu online makkelijker benaderbaar en doorzoekbaar.

De informatie op de site is niet vernieuwd maar nu wel makkelijker te vinden. Tegelijk zijn er een aantal features die het mogelijk maken informatie op te slaan. Hierdoor hoeft het zoekproces niet steeds opnieuw gestart te worden. De geboden informatie is afkomstig uit verschillende bronnen als het CBS, verschillende peilingen en andere centrale databronnen.

Jurrien Holthuis

Of registreer je om te kunnen reageren.