Nieuwsbrief Ontvang gratis de Gemeente.nu nieuwsbrief schrijf je in
Burger & Bestuur

Nieuws 2029 bekeken laatste update:19 jan 2016

SZW start Suwinet onderzoek gemeenten

De SZW Inspectie stuurt vandaag een aankondigingsbrief naar alle colleges B&W over het op handen zijnde onderzoek naar de Suwinet-prestaties van gemeenten. De VNG roept alle gemeenten op om constructief en efficiënt mee te werken aan dit onderzoek.

Volgens de VNG is het in het belang van alle gemeenten wanneer zij in dit onderzoek kunnen aantonen dat gemeenten hun prestaties tot een "acceptabel niveau" verbeteren. Security-officers doen er goed volgens de vereniging goed aan om te controleren of de brief ontvangen is en hierop zo snel mogelijk actie te nemen.

Lees hier meer rondom de privacy gevoeligheden rondom Suwinet 'Naming en shaming' gemeenten bij privacyschending en Suwinet onveilig bij gemeenten

Op 26 november is het seminar "Privacy in de praktijk" . Programma en inschrijven via de website Gemeentenucongressen

Jurrien Holthuis

Of registreer je om te kunnen reageren.