Nieuwsbrief Ontvang gratis de Gemeente.nu nieuwsbrief schrijf je in
Burger & Bestuur

Nieuws 3122 bekeken laatste update:20 jan 2016

Campagne ’Hoorn zoekt burgemeester’ succesvol

Honderden inwoners van Hoorn hebben al bijgedragen aan de oproep om mee te denken over de profielschets voor de nieuwe burgemeester. De gemeente heeft verschillende digitale mogelijkheden ingezet.

Terwijl een vertrouwenscommissie een profielschets opstelt voor de opvolger van Onno van Veldhuizen hebben inmiddels circa 800 inwoners gereageerd op de oproep om mee te denken over de gewenste capaciteiten van de nieuwe burgervader. De campagne 'Hoorn zoekt burgemeester' is qua reacties in elk geval succesvol. Meedenken en ideeën aanleveren kan onder meer via de site BurgemeesterHoorn en de gemeente zette zelfs een app in.

Over de inhoudelijke kant van de reacties zijn nog geen mededelingen gedaan. Inwoners kunnen nog tot en met maandag meedoen.

Onno van Veldhuizen werd de nieuwe burgemeester van Enschede. Zijn taken in Hoorn worden interim waargenomen door mevrouw Van Mastrigt.

Via Noordhollands Dagblad

Jurrien Holthuis

Of registreer je om te kunnen reageren.