Nieuwsbrief Ontvang gratis de Gemeente.nu nieuwsbrief schrijf je in
Burger & Bestuur

Nieuws 1435 bekeken laatste update:19 jan 2016

Raadslid Almere graait uit partijkas

PVV raadslid Eekhuis wordt beschuldigt van verduistering van partijgeld en is uit de fractie gezet.

Het raadslid heeft fractiegeld naar zijn eigen rekening had overgemaakt. Eekhuis kon hier geen verklaring voor geven, waarna de partij heeft besloten om hem uit de fractie te zetten.

Eekhuis heeft het totaalbedrag enkele weken later teruggestort, waardoor de fractie uiteindelijk geen financieel verlies heeft geleden. Hij heeft aangegeven zijn zetel niet aan de PVV terug te geven en gaat als zelfstandig raadslid verder binnen de gemeenteraad.

De Telegraaf bericht dat de vrouw van Eekhuis ook aangifte heeft gedaan tegen het raadslid vanwege zware mishandeling. Eekhuis zelf geeft geen commentaar op die zaak

redactie

Of registreer je om te kunnen reageren.