Nieuwsbrief Ontvang gratis de Gemeente.nu nieuwsbrief schrijf je in
Burger & Bestuur

Nieuws 1677 bekeken laatste update:19 jan 2016

Eindhoven start 'share the vibe'

De gemeente Eindhoven start een nieuwe marketingcampagne om de stad te promoten. Onder de slogan 'Share the Vibe', lanceren Eindhovense beeldmakers de komende tijd hun visie op de stad.

Burgemeester Rob van Gijzel presenteerde bij de nieuwjaarsreceptie de eerste drie filmpjes die gemaakt zijn door Eindhovense ontwerpers. Dat leverde een UFO in de vorm van het Evoluon die over de stad scheert, een 'beeld' van klei dat uiteengereten wordt en flessen bruisende limonade opgesteld in de vorm van de drie golfjes uit het beeldlogo van de gemeente, op.

De missie van Eindhoven is helder: "to share that unique Eindhoven feeling with the world." Het logo vormt het startpunt als 'symbool van energie.' Eindhoven presenteert zich als de stad waar groot gedacht wordt, als de plek waar mensen hun grote dromen durven waar te maken door zaken anders aan te pakken. In Eindhoven 'there is a deep-rooted belief in a better future'.

Een mooi en zeer ambitieus verhaal om Eindhoven internationaal te positioneren en te verkopen. En niet eens zo'n hele grote stap verwijderd van het onofficiële motto van de stad: 'Eindhoven de gekste'.

door Redactie

Of registreer je om te kunnen reageren.