Nieuwsbrief Ontvang gratis de Gemeente.nu nieuwsbrief schrijf je in
Burger & Bestuur

Nieuws 1037 bekeken

Autodelers willen harder optreden gemeente

Autodeelbedrijven willen dat de gemeente Amsterdam harder optreedt tegen automobilisten die illegaal hun parkeerplaatsen bezetten.

Ondanks veel meldingen doet de gemeente Amsterdam volgens autodeelers en autodeelbedrijven te weinig tegen het illegaal parkeren. Autodelers worden daardoor gedwongen om op een andere plek te staan en komen dan vaak op een plek terecht waar de parkeervergunning van de auto niet geldt, dit meldt AT5.

Autodeelbedrijven, zoals Connectcar en GreenWheels, vinden het gebrek aan controle schandalig. 'We betalen parkeergeld, zo'n 125.000 euro per jaar, en als je ergens wat betaalt dan verwacht je ook dienstverlening. Nou, die zit er niet in', zegt Hemmie Kerklingh, directeur van Connectcar. (Bron: AT5)

Of registreer je om te kunnen reageren.