Nieuwsbrief Ontvang gratis de Gemeente.nu nieuwsbrief schrijf je in
Burger & Bestuur

Nieuws 5163 bekeken

Raadslid steelt meer op Pinkpop

Het Kerkraads raadslid Mark Meijer deed zijn diefstal voorkomen als een kwajongensstreek, maar de buit blijkt nu veel groter dan gedacht.

Zou het aanvankelijk alleen maar de diefstal zijn geweest van 'een zitzak door een dronkenman', nu blijkt dat er meerdere mensen bij betrokken zijn. Dat bevestigt Pinkpop-baas Jan Smeets aan de Telegraaf. De buit was daarnaast ook omvangrijker. Naast zitzakken werd er ook een grote hoeveelheid sterke drank georganiseerd ingeladen.

Meijer werd door de politie opgepakt, zijn verklaring was redelijk onschuldig. "Na het afsluitend optreden van Rammstein besloot ik met vrienden het feest op de camping voort te zetten. Backstage zat ik op een zitzak van een bierbrouwer en ik besloot deze mee te nemen naar de camping. Net buiten het festivalterrein ben ik opgepakt."

Het raadslid zegt spijt te hebben van zijn actie, omdat die het CDA in verlegenheid heeft gebracht. Een reactie op de nieuwe aantijgingen geeft hij niet.

redactie

Of registreer je om te kunnen reageren.