Nieuwsbrief Ontvang gratis de Gemeente.nu nieuwsbrief schrijf je in
Dienstverlening

Nieuws 204 bekeken

Een paraplu voor een online afspraak

Hardenberg wil graag dat meer burgers online een afspraak maken met de gemeente. Daarom een herfstactie.

Iedere burger van Hardenberg die in november via de webstie een afspraak maakt met de publieksdienst en ook daadwerkelijk komt opdagen krijgt een gemeentelijke paraplu. De verwachtingen zijn hoog gespannen, 1000 paraplu's zijn besteld en liggen klaar.

De doelstelling van de actie is duidelijk; meer mensen moeten op de mogelijkheid gewezen worden om online een afspraak te maken. Nu wordt in Hardenberg 43% van de afspraken online geregeld, voor gemeetne locatie in Dedemsvaart ligt dat op 23%. De lange termijn doelstelling is dat op beide locaties minstens 50% van de afspraken online gemaakt wordt. Duizend paraplu's moeten dat een stap dichterbij brengen. 


Joost Valkhoff

Of registreer je om te kunnen reageren.