Nieuwsbrief Ontvang gratis de Gemeente.nu nieuwsbrief schrijf je in
Dienstverlening

Nieuws 325 bekeken

Veere wil ‘dienstverlening dichtbij’ met apps

De gemeente Veere presenteert drie applicaties voor smartphones die haar dienstverlening dichter bij de inwoners en toeristen moet brengen.

Het gaat om de I Toerist, Parkeer en Raaddigitaal apps. De eerste is logischerwijs bedoeld voor toeristen. Via geografische positiebepaling kunnen bezoekers van Veere handige informatie vinden over musea, evenementen, et cetera. 

De parkeerapplicatie wijst automobilisten de weg naar een plaats om hun wagen kwijt te kunnen. Raaddigitaal wordt steeds vaker gebruikt door gemeenten. De applicatie maakt stukken van de gemeenteraad eenvoudig beschikbaar op een iPad.

Nico van Wijk

Of registreer je om te kunnen reageren.