Nieuwsbrief Ontvang gratis de Gemeente.nu nieuwsbrief schrijf je in
Handhaving

Achtergrond 652 bekeken

Ruim 20 gemeenten gaan voor vuurwerkverbod

Ruim 20 gemeenten hebben rondom de jaarwisseling een vuurwerkverbod ingesteld.

Het gaat in ieder geval om Amsterdam, Barendrecht, Brielle, Castricum, Den Helder, Geldermalsen, Goes, Heumen, Hilversum, Maassluis, Oirschot, Oud-Beijerland, Rotterdam, Simpelveld, Terschelling, Velsen, Vlaardingen, Vianen en Zeevang, meldt NU.nl na een rondgang.

In Korendijk, Nuth, Rijssen-Holten, Teylingen, Waddinxveen en Zutphen twijfelt het bestuur nog over het wel of niet invoeren van een vuurwerkverbod rond Oudjaar.

Voor alle gemeenten in Nederland, waar geen vuurwerkverbod van kracht zal zijn rond Oudjaar, geldt dat het vuurwerk daar "vrij" afgestoken mag worden, rond de jaarwisseling, tussen 18.00 uur en 02.00 uur.

Redactie

Of registreer je om te kunnen reageren.