7e Grote Dag van de Kleine Gemeenten

Postillion Hotel Bunnik, Bunnik
Gemeente.nu

Samen krachtig uitvoeren

Als gemeente moet je rennen om de zaken voor elkaar te krijgen. De tijd voor actie dringt, en u zult de regie in handen moeten nemen.

Hoe bezuinigt u als gemeente slim? Hoe sluit u succesvol aan bij initiatieven van burgers en bedrijfsleven? Hoe maakt u ruimte voor innovaties? Wat betekenen de bezuinigingen en veranderingen voor uw werk, hoe anticipeert u en hoe doet u mee?

De antwoorden krijgt u tijdens de 7e Grote Dag van de Kleine Gemeenten.

Deze dag gaat over effectief samenwerken, innovatie, delen van kennis en netwerken. Het programma is op basis van reacties uit ons onderzoek bij gemeenten samengesteld en praktisch ingevuld.

Innovatie Award 2013
Tijdens de Grote Dag van de Kleine Gemeenten zal de Innovatie Award 2013 worden uitgereikt. Inspireer andere gemeenten met uw innovatie en maak kans op deze Award!

Schrijf u snel in en leer van andere gemeenten!