Gemeentelijk Vastgoed Dag 2013

Instituut voor Vastgoed & Duurzaamheid
info@ivvd.nl
EUR 95 incl BTW

Voor veel gemeenten is het centraliseren van het beheer van het vastgoed actueel en volgens recente publicaties halen gemeenten niet het maximale uit hun vastgoed. Tu- Delft rapporteert dat Gemeenten miljoenen “verspillen” in exploitatie en bezit. Agentschap NL geeft aan dat er vele miljoenen euro’s per jaar aan energiekosten kan worden bespaard op  maatschappelijk vastgoed. U staat voor een enorme efficiency – en professionaliseringsslag die tegelijkertijd kansen biedt om ook verduurzaming structureel op te pakken. Wilt u ook het maximale uit uw vastgoed halen? Kom dan naar de Gemeentelijk Vastgoed Dag 2013 !

Op 28 oktober 2013 organiseert IVVD in samenwerking met o.a. Stec Groep, AgentschapNL, Bank Nederlandsche Gemeenten (BNG), Arcadis en vele anderen de eerste Gemeentelijk Vastgoed Dag. U krijgt de ‘best practices’ en doet inspiratie op tijdens het hoofdprogramma, leert van deskundigen en elkaar tijdens het workshop programma en u krijgt antwoord op uw vragen van deskundigen tijdens de ronde tafel bijeenkomsten rond vastgestelde thema’s.

Wat levert deze dag u op ?

• Nieuwe inzichten voor een sterk vastgoed (portefeuille) beleid
  • Concrete oplossingen voor energiebesparing, monitoring, financiering en aanbesteding
  • Slimme instrumenten: kengetallen, portefeuille software, leegstandsoplossingen, Esco’s / energieprestatiecontracten, etc.

meer informatie op www.ivvd.nl

Aanmelden:

Stuur een mail naar info@ivvd.nl met als onderwerp “Gemeentelijk Vastgoed Dag 2013”. U ontvangt dan de bevestiging en factuur per mail.