4e Dag van de BOA

Reehorst, Ede
Reed Business Events & Gemeente.nu
v.a. € 99,-

Eerder beoordeeld met een 8 gemiddeld!

Sterke schakels tussen beleid en praktijk
Het beleid klinkt veelbelovend, maar u staat tussen de burgers, die hiervan het resultaat willen zien. Hoe vertaalt u de plannen naar de realiteit op straat en waar liggen de grenzen?

De buitengewoon opsporingsambtenaar werkt op de voorgrond van de openbare orde en krijgt daardoor helaas te maken met agressie. Hoe is deze belangrijke taak zo goed en veilig mogelijk uit te voeren? Geef power aan uw vak!

Dag van de BOA    Jack de Vries

Kom naar de 4e Dag van de BOA en krijg antwoord op vragen als

• Wat staat u als BOA te wachten de komende jaren?
  • Hoe gaat u om met agressie op straat?
  • Wat is nodig om krachtiger aan de slag te kunnen?
  • Wat zijn de laatste ontwikkelingen rondom het landelijk uniform?

Ook deze vierde editie beloofd een dag te worden met praktijkgerichte en actieve workshops, het laatste nieuw op BOA-gebied en het uitwisselen van ervaringen met collega’s vanuit andere provincies en steden.

Reacties van deelnemers  aan de 3e Dag van de BOA

“De gehele dag als een positieve input ervaren. Weer veel informatie opgedaan.” G.Th.M. Boersma, docent aan de Nederlandse Uniform Academie

“Het geheel heb ik als positief ervaren. Het plenair en in kleinere sessies onderwerpen behandelen houdt het levendig, voorkomt ' indutten' en je krijgt overal iets van mee. Dit concept niet opgeven!” Af. Hfd. veiligheid & handhaving, Noaberkracht Dinkelland Tubbergen

“De contacten die ik gemaakt heb met een aantal bedrijven en collega’s heb ik als positief ervaren.” Rob Belder, Coördonator Team Handhaving, Gemeente Zoetermeer