Agenda

Ideeënbrouwerij Hoe verder met het wonen? Dat doen we samen!

Aula Congrescentrum TU Delft, Delft
143 Ruimte & Milieu

Details evenement

28 november 2013
12:30 uur
Aula Congrescentrum TU Delft, Delft
Faculteit Bouwkunde - OTB
015-278 3005
120 euro

Als links en rechts wordt geroepen dat de woningmarkt en het woningbeheer moeten veranderen, maar dat de richting niet bekend is, dan is er echt een crisis. Creatieve, ondernemende mensen zien echter kansen. De volkshuisvesting laat een breed spectrum aan nieuwe initiatieven zien: rond wonen en zorg, sociale koop en verzilverd wonen, waarde-creatie door woninginnovatie. U krijgt een indruk van enkele inspirerende voorbeelden.
In deze werkvorm kunt u eerder opgedane inspiratie inzetten, met anderen ideeën verzamelen, om vervolgens met de gekozen beste oplossingen verder te gaan. Er worden trekkers en ondersteuners gezocht, die willen helpen om het initiatief tot een succes te maken. Na afloop van de ideeënbrouwerij zullen zij de beste ideeën verder uitwerken tot kansrijke initiatieven of projecten