Agenda

Jubileumcongres Tijdschrift voor de Politie

Politieacademie, Apeldoorn
159 Bestuurszaken, Handhaving

Details evenement

08 november 2013
09:30 uur
Politieacademie, Apeldoorn
Tijdschrift voor de Politie
020 - 515 95 02
249,- vroegboekprijs, 299,- abonneekorting, 349,- standaardprijs

In 75 jaar is de positie van de politieorganisatie radicaal veranderd. De politie staat meer dan ooit midden in de maatschappij. Omdat burgers veel mondiger zijn geworden. Omdat ontwikkelingen veel sneller gaan. Omdat de communicatie via zoveel meer kanalen zoveel directer plaatsvindt.

Niet zozeer het 'wat' is veranderd, maar het 'hoe'. En dat hoe is meer dan ooit afhankelijk van onze omgeving, met wie we samenwerken en de manier waarop.

Het Tijdschrift voor de Politie heeft in de afgelopen 75 jaar inhoudelijk en constructief kritisch naar alle ontwikkelingen gekeken. Tijdens het Jubileumcongres 75 jaar Tijdschrift voor de Politie blikken wij graag met u terug en kijken wij ook vooruit.

Wie ontmoet u?
U ontmoet jonge beïnvloeders uit de wereld van de media en de politiek die u op verrassende inzichten kunnen brengen. Maar ook sprekers die u kent van de covers van het tijdschrift, met het hoger kader van de politie en haar ketenpartners. 

Waarom u deze dag niet mag missen?
U krijgt korte presentaties die u inspireren en leren op een andere manier naar het 'hoe' van uw werk te kijken. Waarbij u alle gelegenheid krijgt daarover van gedachten te wisselen met sprekers en uw collega's.

Kortom: Luister. Ontmoet. Vier mee!