KCC Congres 2013

14 november 2013
Figi, Zeist
CKC Seminars
€ 195,- excl. BTW voor 3 personen!

Het KCC Congres is al 4 jaar hét unieke onafhankelijke congres over klant contact in de overheidssector. Dit jaar staat het thema: ‘KCC in Beweging!’ centraal.

Dagvoorzitter en Keynote Sprekers
Ab Frohwein - Voorzitter, namens het bestuur van OverheidscongresNL
Jos Burgers
- Veelgevraagd Spreker en Auteur van o.a. bestsellers ‘Klanten zijn eigenlijk net mensen!’ en ‘Hondenbrokken’
Alexander Scheek - Business Development Manager, Green Valley en Raadslid, Gemeente Spijkenisse
Odette de Koning - Bakker
- Projectleider KCC/NUP & Programmaregisseur voor drietal gemeenten in Noord-Holland, Ynnovator, Adviseur Nieuw Werken voor Rotterdam
Adjiedj Bakas – Trendwatcher, Auteur, Spreker

Aandacht voor de praktijk
Tijdens de diverse praktijkcases en interactieve workshops besteden we aandacht aan ervaringen van diverse (overheids)organisaties, gemeenten Ijsselstein, Brummen, Wijdemeren en Groningen, maar ook woningcorporatie de Alliantie.

Voor specifieke vragen, tips en demonstraties kunt u terecht op de informatiemarkt.

Datum en locatie
Het KCC Congres vindt plaats op donderdag 14 november in Congrescentrum Figi te Zeist.

Voor wie is het KCC Congres interessant?
KCC-, content-, internet-, portal-, developmentmanagers, ICT- en informatiemanagers, projectleiders, webmasters, hoofden, managers, wethouders en adviseurs verantwoordelijk voor organisatie, dienstverlening, voorlichting, informatiebeleid, burgerzaken, publieke voorzieningen en e-overheid, algemeen en commercieel directeuren en adviseurs op het gebied van klant contact. Afkomstig uit de overheidssector, zoals gemeenten, provincies, het Rijk, waterschappen, politie, brandweer, ZBO's, belastingdienst of afkomstig uit woningcorporaties.

Inschrijven met € 100,- korting
Als lid van Gemeente.nu ontvangt u met de code ‘KGM-100’ een korting van € 100,- en betaalt u slechts € 195,- excl. BTW per persoon.* Elke 2e en 3e persoon neemt GRATIS deel!
*niet geldig voor profit organisaties, zij betalen € 495,- p.p.

Inschrijven en meer informatie via: www.kcc-congres.nl