Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte

Dekker Zoetermeer, Zoetermeer
CROW
congressen@crow.nl

Laatste nieuws weten over het beheer van de openbare ruimte? Kom dan op 27 november 2013 naar het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte. Dit congres heeft beleving, participatie, beheersoftware en vernieuwde vormen van en verdere ontwikkelingen rondom beheer van de openbare ruimte hoog in het vaandel staan. CROW is te gast bij de gemeente Zoetermeer en de burgemeester, Charlie Aptroot, zal het congres officieel openen.

“Het is nu de tijd voor innovatief beheer van de openbare ruimte en daarom tijd voor een nieuw congres”, aldus Ineke Westerbroek, projectmanager beheer openbare ruimte bij CROW. Daar waar eerder ontwerp en de inrichting van de openbare ruimte vooral de aandacht kregen, neemt het beheer bij gemeenten een steeds belangrijkere positie in. Peter de Visser, hoofd afdeling stadsbeheer bij Gemeente Zoetermeer: “Door de omslag van groei naar beheer staat Zoetermeer, met de pioniersgeest die nodig was voor de groeifase, open voor vernieuwde vormen van beheer. Wij delen graag onze ervaringen en zijn daarom erg trots om gastgemeente te zijn voor dit congres.”.