Agenda

Samen Slimmer in Lokale Overheid

Spoorwegmuseum, Utrecht
147 Bestuurszaken, ICT

Details evenement

07 november 2013
10:00 uur
Spoorwegmuseum, Utrecht
OGD ict-diensten
088 6500 000
Kosteloos

Op donderdag 7 november vindt in het Spoorwegmuseum Utrecht ‘Samen slimmer in lokale overheid’ plaats. Tijdens dit evenement staan ‘slimme’ ict-projecten en initiatieven binnen de lokale overheid centraal. ICT Leveranciers komen aan het woord, maar ook de Gemeente Molenwaard is vertegenwoordigd. Zij vertellen over de bouw van het eerste virtuele gemeentehuis.

Aanleiding

De burger verwacht steeds meer van een digitale overheid. Daarnaast worden meer verantwoordelijkheden decentraal belegd en dient de lokale overheid kostenbesparingen door te voeren. Een uitdagend speelveld, waarin u toch dichter bij de burger wilt komen. U zult
nieuwe keuzes moeten maken, maar hoe pakt u dat aan? Hoe gebruikt u de kracht
van ict om uw organisatie verder te helpen? En waar liggen de valkuilen?

 

U bent van harte uitgenodigd om u in één ochtend te laten inspireren, informeren en uw kennis te delen. Schrijf u kosteloos in op:www.ogd.nl/lokaleoverheid