Landelijk Congres Veiligheidshuizen

charlotte@spitz.nu
geen

Veiligheidshuizen: Zorg, Veiligheid en Bestuur

Werkt u in of samen met een Veiligheidshuis? Reserveer dan dinsdag 5 februari 2013 in uw agenda! Het Programma Veiligheidshuizen van het Ministerie van Veiligheid en Justitie organiseert het Landelijk Congres VeiligHeidsHuizen en nodigt u van harte uit hierbij aanwezig te zijn. Van 9.30 uur tot 17.00 uur is het World Trade Center in Rotterdam dé plek voor iedereen die werkt in of met een Veiligheidshuis. Hier ontmoet u elkaar, deelt u kennis en ervaring en krijgt u nieuwe inzichten.

Interactief, informatief en inspirerend

Het programma praat u bij over de laatste ontwikkelingen, zoals de verschuiving van de regie naar gemeenten en het Landelijk Kader en biedt u volop de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over prangende issues uit de praktijk. Verschillende actieve werkvormen, plenair en in deelsessies, bieden u een afwisselende en interactieve dag.

Tot slot gaan Ivo Opstelten, minister van Veiligheid en Justitie, enAnnemarie Jorritsma, voorzitter Vereniging Nederlandse Gemeenten, in gesprek met elkaar en de zaal over de toekomst van de Veiligheidshuizen.

10 vragen, 10 antwoorden

Uitgangspunt voor het Landelijk Congres zijn de tien meest prangende vragen, die u ons stelde en die spelen in en rondom de Veiligheidshuizen. Wat is de meerwaarde van het Veiligheidshuis? Hoe bind je partners aan een Veiligheidshuis? En: Hoe organiseer je een effectief casusoverleg? Tijdens de deelsessies in de middag is er volop ruimte om -in kleine groepen onder leiding van experts-  met elkaar in gesprek te gaan.

Kijk voor meer informatie over het congres op www.congresveiligheidshuizen.nl