Agenda

Praktijkdag Bio-energie

Amsterdam ArenA, Amsterdam
138 Ruimte & Milieu

Details evenement

07 februari 2013
08:30 uur
Amsterdam ArenA, Amsterdam
Agentschap NL
030-2759622
175,-

Nederland haalt steeds meer energie uit biomassa. Het kabinet zet hier de komende jaren ook stevig op in. Maar waar staan we op dit moment? Waar liggen de kansen en wat zijn de knelpunten? De achtste Praktijkdag Bio-energie geeft antwoord op deze vragen. U bent van harte welkom!

De Praktijkdag Bio-energie behandelt een breed scala aan onderwerpen, waaronder de toenemende vraag naar biomassa en financieringsvraagstukken. Diverse sprekers gaan in op actuele onderwerpen, zoals certificering van biomassa voor vergisting, het optimaliseren van bio-energie en de markt voor biomassa tegen de achtergrond van subsidieregelingen zoals SDE.

U krijgt op deze praktijkdag ook de gelegenheid om zelf een bezoek te brengen aan een bio-energie-installatie. De ochtend is ingeruimd voor een reeks excursies in de regio Amsterdam. Het middagprogramma bestaat uit workshops, deelsessies en debatten. Een ideale kans ook om prominente sprekers persoonlijk te ontmoeten. De praktijkdag is een podium voor alle spelers in de bio-energie, van producent tot afnemer, van marktpartij tot overheid. Time to connect!