Agenda

Stampij!fabriek

Landgoed de Horst, Driebergen
122 Bestuurszaken, Loopbaan

Details evenement

15 maart 2013
10:00 uur
Landgoed de Horst, Driebergen
Vereniging voor OverheidsManagement
06-12432866
gratis, wel graag aanmelden

Hoe kan de overheid de beste werkgever van Nederland worden? 

Stampij!makers gezocht!

15 maart 2013 van 10.00 tot 16.45 uur op Landgoed Ter Horst in Driebergen. Aanmelden kan via www.stampijfabriek.nl

Welke creatieve oplossingen kunnen zorgen voor verbetering van het werkgeverschap van de overheid? Vergezichten op goed werkgeverschap zijn bij iedereen wel bekend, maar de vertaalslag naar de praktische toepassing moet nog gemaakt worden. Tijdens de Stampij!fabriek gaan we in verschillende themasessies over o.a. interbestuurlijke mobiliteit en ICT innovaties aan de slag.

De Stampij!fabriek is...

Een zoektocht waarbij door middel van co-creatie oplossingen gevonden worden voor actuele vraagstukken. De Stampij!fabriek bindt de kracht van de massa aan initiatieven. Deelnemers worden uitgenodigd om met een frisse blik samen relevante problemen op te lossen.

Aan de slag!
Naast dat het een ontzettend leuke ervaring is om samen aan de slag te gaan, geeft het ook veel energie. Het mooiste is dat er goede ideeën ontwikkeld en uitgevoerd kunnen worden! Het traject stopt dan ook niet aan het eind van de dag: deelnemers worden aangemoedigd en begeleid de initiatieven in werking te zetten. De echte beslissers zitten aan tafel, dus succes verzekerd.

Locatie & Tijd

De Stampij!fabriek vindt plaats op Landgoed de Horst, De Horst 1 in Driebergen. Het Stampij maken begint om 10.00 uur en eindigt om 16.45 uur, met aansluitend een borrel.