Virtueel Helmond: Technisch hoogstandje of hoogstaande communicatie?

Kasteelplein 1, Helmond
212 ICT, Ruimte & Milieu

Details evenement

28 maart 2013
Kasteelplein 1, Helmond
StadSPOORT
info@stprt.nl

Op donderdag 28 maart aanstaande organiseert StadSPOORT in samenwerking met de gemeente Helmond en De regisserende Gemeente de themamiddag “Virtueel Helmond: Technisch hoogstandje of hoogstaande communicatie?” met als casus het project Spoorzone.

Gemeente Helmond was in 2005 de eerste gemeente in Nederland die een virtuele wereld opzette. Inmiddels is Virtueel Helmond uitgebreid met een flink aantal nieuwe mogelijkheden en zijn nieuwe projecten toegevoegd. Virtueel Helmond is de 3D-wereld van Helmond op het internet. Via de website www.virtueelhelmond.nl kun je huidige en toekomstige projecten in 3D bekijken. Je kunt er doorheen lopen met een ‘avatar’ (virtueel persoon) of er overheen vliegen in een luchtballon.

Voor gemeenten die meer willen weten over deze innovatieve manier van projectontwikkeling en participatie is deze middag zeer interessant. Meer informatie en aanmelden kan via de onderstaande link: