Agenda

Dag van de Stadslandbouw Excursiedag

Uit Je Eigen Stad, Rotterdam
133 Ruimte & Milieu, Sociaal

Details evenement

24 april 2013
09:15 uur
Uit Je Eigen Stad, Rotterdam
B2B Productions
150

 Dag van de Stadslandbouw: excursiedag woensdag 24 april

Voorafgaand aan de Dag van de Stadslandbouw vindt op woensdag 24 april een excursieprogramma plaats. Vier verschillende routes voeren langs de meest spraakmakende stadslandbouw initiatieven in en rond Rotterdam. Bezocht worden o.a. Dakakker Het Schieblock, Schapenboerderij Martin Oosthoek, Stadslandbouw Schiebroek-Zuid, Op Aarde, Uit je Eigen Stad, De Buytenhof en Wijktuin de Esch. Stadboeren en overige initiatiefnemers geven vanuit de praktijk een toelichting op de achtergronden van hun project. Centraal staat de vraag op welke manier ondernemers en andere initiatiefnemers de kansen benutten die de stad hen biedt.

 

Kijk voor meer informatie op: www.dagvandestadslandbouw.nl