Agenda

Dag van de Veiligheidsregio 2013

World Forum, Den Haag
317 Handhaving

Details evenement

04 april 2013
09:30 uur
World Forum, Den Haag
BlomBerg Instituut
073 - 684 25 25
€ 195,- excl. btw p.p.


10 jaar na het ontstaan van de veiligheidsregio’s..… 10 jaar vooruit kijken in de toekomst
Waar versterken we de rampenbestrijding en crisisbeheersing?

Jaarlijks bezoeken ruim honderden collega’s de Dag van de Veiligheidsregio. Hét onafhankelijke podium, het hoge niveau van bestuurlijke debatten, spannende en inspirerende visies en de interactieve werksessies maken deze dag tot dé ontmoetingsplaats voor bestuurders, directeuren, managers en topambtenaren uit het multidisciplinaire domein van de rampenbestrijding en crisisbeheersing. Ook u mag niet ontbreken!

Back to the future
In 2013 is het ruim 10 jaar geleden dat het kabinet kenbaar heeft gemaakt, dat zij de oprichting van de Veiligheidsregio’s belangrijk vindt. Een goed moment om gezamenlijk terug te blikken. Wat hebben we bereikt? Wat willen we behouden? Waar zijn we trots op?

Ook krijgt u een doorkijk naar de toekomst. Hoe ziet de steeds meer complexe samenleving er dan uit? Met welke nieuwe dreigingen krijgt u te maken? Wat is de impact van de technologische ontwikkelingen op de samenleving? We komen naar voorspellend vermogen. Van een reactieve naar een proactieve organisatie.

Wat betekent dit voor uw crisisorganisatie, informatievoorziening en communicatieprocessen? En (hoe) sluit het bestuurlijke en organisatorische model nog aan? Wie zijn de leiders van nu en straks? Wat vragen deze ontwikkelingen van uw competenties en leiderschap?

U bent aan zet!
Raak geïnspireerd door visionairs en bijzondere ontmoetingen. Leer van concrete en vernieuwende projecten in het veld. U gaat naar huis met praktische handreikingen om te ‘DOEN’. Om sturing te geven aan dé stappen naar de toekomst. Schrijf u direct in!
www.dagvandeveiligheidsregio.nl