Agenda

Overheid & ICT

t/m 25-04-2013 - Jaarbeurs Utrecht, Utrecht
140 Bestuurszaken, Dienstverlening, ICT

Details evenement

23 - 25 april 2013
10:00 uur
Jaarbeurs Utrecht, Utrecht
VNU Exhibitions
030 - 295 27 31
Gratis toegang

Overheid & ICT is hét platform voor ICT-toepassingen en -diensten voor de overheid. Op de beurs tonen zo’n 150 exposanten producten en oplossingen die inspelen op de laatste ICT-trends binnen de branche. Aan bod komen onder andere producten en diensten voor software, hardware, infrastructuur, IT-beheer, onderhoud en webdiensten. Naast de noviteiten van de exposanten kunt u ook deelnemen aan tal van activiteiten en het uitgebreide congresprogramma. De beurs is bovendien dé plek om te netwerken en te leren hoe andere bedrijven en instellingen probleemoplossend te werk gaan.