Training Finance & Contracting

Arnhem
Boot advocaten
400,-

In de huidige tijd zijn financiële knelpunten in gebiedsontwikkeling bepalender dan ooit. Hoe kunt u desondanks optimaal voortgang boeken?

• Stimulering gebiedsontwikkeling: Niet alle geplande projecten in een gemeente of regio halen de eindstreep. Hoe gaat u daarmee om? Hoe voorkomt u problemen met Brussel zoals in Leidschendam (staatssteun)? Hoe stimuleert u voortgang en realisatie?
  • Meer grip op financiën: Hoe zorgt u als gemeente dat u niet teveel risico’s loopt?
  • Optimalisering contractering: Wat kunt u doen om intentie- of samenwerkingscontracten die niet langer werken aan te passen of te beëindigen? Hoe voorkomt u schadevergoedingen? Kunt u een contract wijzigen zonder nieuwe aanbestedingsplicht? Waar moet u rekening mee houden bij nieuwe contracten?

Wat levert de training u op?

U krijgt inzicht en kennis, handvatten en praktische tips om goede projecten te stimuleren, matige projecten te verbeteren en om van slechte, niet lopende projecten af te komen op een zodanige manier dat uw gemeente geen onnodige ‘kleerscheuren’ oploopt! De nadruk ligt integraal op finance & contracting.