Wmo congres 2013

Reehorst, Ede
Zorg + Welzijn
vanaf 199 euro

Voor zowel professionals in zorg en welzijn als voor gemeenteambtenaren wordt de Wmo weer ingewikkelder. Het regeerakkoord van Rutte -2 betekent meer bezuinigingen, taaie regels voor professionals en extra taken voor gemeenten. Burgers faciliteren om te participeren lijkt nog moeilijker te worden. Mensen echt laten meedoen, het kan wel, ook met minder geld. Bent u werkzaam in zorg en/of welzijn of bij een gemeente en:

• Vindt u het ook belangrijk dat burgers zelfstandig moeten zijn maar maakt u zich zorgen over het overhevelen van taken en verantwoordelijkheden naar burgers?
  • Maakt u zich zorgen om de gevolgen van de veranderingen in de Wmo voor bijvoorbeeld ouderen, chronisch zieken, en mensen met een beperking?
  • Wilt u graag het beste uit mensen halen?
  • Worstelt u met het omlaag gaan van uw budget?
  • Vindt u de verhalen van cliënten over wat zij belangrijk vinden net als wij cruciaal?

Dan is het Wmo-congres de dag met antwoorden en inspiratie voor u!
U krijgt tips om mensen beter helpen bij het participeren. U gaat in discussie met vakgenoten en raakt geinspireerd door praktijkvoorbeelden. U hoort onder andere sprekers als:

• Lindsy van Uden, die weet wat het is om chronisch gehandicapt te zijn en zich met succes door het doolhof van regelingen knokte. Lindsy van Uden helpt met haar bedrijf De Zorgassistent mensen die dat nog niet lukt.
  • Marja Jager-Vreugdenhil, die aan de Universiteit van Amsterdam promoveerde op de ambities van de Wmo versus de praktijk in buurten en mantelzorgrelaties. In haar proefschrift laat zij zien welke verwachtingen realistisch zijn en welke niet, als het om de Wmo en participatie gaat.
  • Diverse professionals die al jaren succesvol mensen helpen bij het participeren.

Vóór 18 maart 2013 € 100,- korting
Wees zeker van een plek en schrijf u en uw collega's vandaag nog in! Doe dit vóór 18 maart 2013 en ontvang € 100,- korting*!