Congres Integrale Jeugdzorg

Meeting Plaza, Maarssen
Gemeente.nu
vanaf 199 euro

We kennen de mantra’s onderhand. “We moeten maatwerk leveren.” “Meer doen met minder, door zogeheten efficiencykortingen.” “De eigen kracht gebruiken en dichtbij de kwetsbare groep staan.” De vraag is echter nog steeds: hoe doe u dit als gemeenten en jeugdzorgmedewerkers? Hoe brengt u dit alles in de praktijk?

Tijdens het congres Integrale Jeugdzorg staan we stil bij de keuzes die u als gemeente en/of jeugdzorgwerker kan maken om een succes te maken van het jeugdzorgbeleid.

Er wordt stil gestaan bij onderwerpen als:

• 1 Gezin, 1 medewerker, 1 plan, hoe dan? - Erik Gerritsen, Bestuurder Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam sinds 2009
  • Waarom en hoe de gemeente andere en betere jeugdzorg kan leveren - prof. dr. Micha de Winter, Hoogleraar Pedagogiek
  • DEBAT: Eén plan, hoe dan?.

Schrijf u vandaag nog in voor het congres Integrale Jeugdzorg en laat u inspireren door vakgenoten en sprekers.