Agenda

Cursus 'Kom uit de zombiemodus’

Utrecht, Utrecht
130 Dienstverlening, Sociaal, Loopbaan

Details evenement

28 oktober 2014
13:00 uur
Utrecht, Utrecht
Synergie
0643037241
175,-

De meeste mensen die ontevreden zijn met hun (werk)situatie gaan op dezelfde voet door. Dit heeft nadelige gevolgen voor uzelf maar ook voor de dienstverlening. In hoeverre doet u werkzaamheden die u graag doet? Zet u nieuwe ideeën om in actie of mist u de inspiratie om in beweging te komen? En wilt u graag uw gedrag en/of omgeving structureel veranderen?

Zet nu de eerste stap en kom uit de ‘zombiemodus’!

Veel mensen (en organisaties) hebben de wens om te veranderen maar krijgen dit niet van de grond. Dit is zeker in tijden waar veel flexibiliteit van gemeenten gevraagd wordt een probleem. Uiteenlopende ‘goede’ excuses zorgen steeds voor uitstel. Men raakt daardoor steeds verder ontmoedigd en vastgeroest. Het resultaat is een soort van automatische ‘zombiemodus’ waarin men zich bewust is van de onwenselijke situatie maar toch op dezelfde voet doorgaat.

Alleen is dit proces lastig te doorbreken en daarom nodigen we u graag uit voor deze cursus. Vanuit de theorie leert u welk proces ten grondslag ligt aan (het niet slagen van) verandering. In de vertaalslag naar de praktijk leert u wat nodig is om uw leven of werk structureel anders in te richten. Door de concrete handvatten en het persoonlijk actieplan kunt u de volgende dag al aan de slag! U zult merken dat u meer plezier uit uw werk haalt en uw dienstverlening verbetert.

Kijk op onze website voor meer informatie. Wilt u weten of deze workshop iets voor u is? Neem dan gerust contact met ons op.