Agenda

Nationaal verkeerskundecongres 2014

Media Plaza Jaarbeurs, Utrecht
122 Ruimte & Milieu

Details evenement

12 november 2014
10:00 uur
Media Plaza Jaarbeurs, Utrecht
CROW, ANWB, Verkeerskunde
congressen@crow.nl
0318-695315
Verschillende entreeprijzen

Nationeel verkeerskundecongres 2014
Op woensdag 12 november 2014 organiseert CROW in samenwerking met ANWB en het vakblad Verkeerskunde de 5e editie van het Nationaal verkeerskundecongres (NVC). Het congres vindt plaats in Media Plaza Jaarbeurs Utrecht, een omgeving die aansluit bij het thema van 2014 'Vernieuwing in Verkeerskunde'. Het congres is voor iedereen die werkt in de verkeerskundesector of die belangstelling heeft voor het vakgebied verkeerskunde.

Kennis, vernieuwing en ontmoetingen 
Tijdens het congres in Media Plaza Jaarbeurs Utrecht krijgt u inzicht in ontwikkelingen op het gebied van verkeerskunde en wordt u bijgepraat over nieuwe innovaties. Tijdens het dagprogramma is er volop interactie. Ook ontmoet u 'oude' bekenden, onderhoudt u uw netwerk en maakt u kennis met nieuwe vakgenoten. Bezoekers komen voor het:

1.   Delen van (verkeerskundige) kennis met vakgenoten
2.   Verkrijgen van inzicht en inspiratie door sprekers en sponsors
3.   Bijpraten met collega's en het leggen van nieuwe contacten en relaties 

Thema 2014: Vernieuwing in Verkeerskunde
Tijdens het NVC 2014 loopt het thema Vernieuwing in Verkeerskunde als een rode draad door het programma. Welke vernieuwingen zijn er? Welke komen op u af? Welke leveren voordeel op? En hoe kunt u deze gebruiken in uw dagelijks werk? Er zijn volop ontwikkelingen en uitdagingen in uw vakgebied. Deze komen zowel vanuit het vakgebied zelf als uit de externe omgeving. Tijdens het Nationaal verkeerskundecongres wordt u bijgepraat en neemt u praktische kennis direct mee naar huis!

Meer informatie
www.crow.nl/nvc