KING Work in Progress

27 maart 2014
deFabrique , Maarssen
KING

Noteer 27 maart 2014 alvast in uw agenda. Dan vindt het 'KING Work in progress congres' plaats in Maarssen. Dit implementatiecongres is het vervolg op het succesvolle Operatie NUP congres van 2013. Dit congres richt zich op de thema's decentralisatie, ondernemersdienstverlening en informatiebeveiliging. Work in Progress is dé plek om met collega-gemeenten uit het hele land in werksessies te bouwen aan een project(plan), in kennissessies informatie te halen en te delen en in inspiratiesessies op een andere manier naar de dagelijkse paktijk te kijken. Er is de afgelopen tijd ontzettend veel gerealiseerd door gemeenten. Op het gebied van samenwerken, dienstverlening en de NUP bouwstenen heeft u als gemeente grote en kleine stappen gezet. Op 27 maart 2014 zet u de volgende stap.