De Aanbestedingswet – een jaar later

Details evenement

01 april 2014
Reed Business Media

Op dinsdag 1 april 2014 organiseert Reed Business Media het seminar 'De Aanbestedingswet - een jaar later'. Tijdens deze enerverende dag wordt op een jaar aanbestedingswet teruggekeken vanuit drie perspectieven: de overheid, het bedrijfsleven én vanuit de advocatuur.

Interactieve paneldiscussies met experts
Met interactieve paneldiscussies onder leiding van experts krijgt u praktische informatie die u direct kunt toepassen in uw werk. Dit seminar biedt zowel gemeenten als commerciële marktpartijen handvatten om hun in- en verkoopbeleid te optimaliseren.

Op het einde van de dag weet u:
- Welke lijn er zichtbaar is in de laatste jurisprudentie over de aanbestedingswet
- Wat de beleving van overheid én marktpartijen is ten aanzien van de beoogde doelstellingen van de aanbestedingswet
- Welke rol communicatie en gedrag heeft in úw aanbestedingssucces

De experts
Dagvoorzitter Wim Nieland is Directeur Publiek bij Aeves en heeft jarenlange ervaring in inkoop en contractmanagement in de publieke sector. De paneldiscussies worden gevoerd met Ralph Peeters, Directeur bij Dura Vermeer Infrastructuur BV en Thomas van Doorn, jurist aanbestedings- en bouwrecht bij de Gemeente Utrecht. Het juridische kader wordt verzorgd door topadvocatenkantoor Loyens & Loeff.

Programma & inschrijven >>