Agenda

Festival appril 2014

t/m 30-04-2014 - in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven, in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven
111 Sociaal

Details evenement

01 - 30 april 2014
in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven, in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven
Appril
0235553424

Van 1 april tot en met 30 april 2014 vindt appril plaats, hét festival over apps en mobiel internet. Deze maand worden meer dan 100 workshops, lezingen en borrels in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven georganiseerd. Kom tijdens deze dagen inspiratie opdoen, nieuwe dingen leren en lekker analoog netwerken met andere creatieven, developers, marketeers, ICT’ers, ondernemers en applovers.

 

Het festival wordt op 1 april 2014 geopend in de Old School in Amsterdam om 20:00 uur. De avond wordt na het diner geopend door oprichter Jacqueline de Gruyter. Daarna volgen presentaties van onder andere Daan Witteveen, Daan Kleiman en Edial Dekker. De avond wordt afgesloten door Tin man and the Telephone en een gezellige borrel. Voor meer informatie over het openingsevent klik hier.

 

Tijdens de maand april vinden verschillende evenementen plaats. Klik hier voor een volledig overzicht van alle activiteiten van appril.