Agenda

VVE Conferentie voor gemeenten buiten de G37

NBC, Nieuwegein
101 Dienstverlening, Sociaal

Details evenement

22 april 2014
10:00 uur
NBC, Nieuwegein
Congres-en Studiecentrum VNG
cs@vng.nl
070-3738063
99,-- excl btw

De gemeenten die op dit moment geld ontvangen voor de bestrijding van onderwijsachterstanden staan voor de uitdaging om aan de kwaliteit van de Voor- en Vroegschoolse Educatie verder te verbeteren. Om hier mee aan de slag te gaan biedt het ministerie van OCW een praktisch ondersteuningstraject. Een VVE-conferentie vormt voor de betreffende gemeenten de aanvang van het ondersteuningstraject.
 
VVE in de praktijk: plenair
Tijdens de conferentie gaan we concreet in op dit ondersteuningstraject, komt het belang van de voor- en vroegschoolse educatie uitgebreid aan bod en presenteren we u een voorbeeld uit de praktijk. Daarnaast gaan we uitgebreid in op vragen die spelen binnen de VVE-praktijk. Er is daarna ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen.n.