5e Dag van de BOA

Reehorst, Ede
Gemeente.nu
v.a. 89 euro p.p.

Op 19 mei aanstaande organiseren wij de alweer 5e editie van de Dag van de BOA. Deze unieke dag speciaal voor BOA’s en hun teamleiders biedt informatie, inspiratie en vele netwerkmogelijkheden met vakgenoten vanuit het hele land.

“Netwerken tijdens een dag als deze blijft erg handig. Ook veel gebruik van gemaakt. Collega's van grote en kleine gemeenten aangesproken."

Wat biedt deze 5e editie u?

• Een vernieuwd, interactief programma voor BOA's uit alle domeinen
  • De laatste ontwikkelingen en actualiteiten rondom wetgevingen die voor u interessant zijn
  • Nog meer praktische handvatten die u de dag na het congres al in de praktijk kan toepassen
  • Gesprekken en wisselen van ervaringen met vakgenoten vanuit het hele land

Deze editie wordt nog praktischer en nog actiever! Kortom een dag die u niet mag missen.  Schrijf u en uw collega’s dan ook vandaag nog in!

“BOA is momenteel volop in ontwikkeling en dit is voor mij het moment om de "laatste" nieuwtjes/ontwikkelingen te horen.”

Schrijf u voordelig in met uw hele team!

Wilt u zich met meer dan 5 personen tegelijk inschrijven vanuit uw organisatie / gemeente? Neem dan contact met ons op en ontvang een mooie korting. Mail ons op info.events@reedbusiness.nl ovv BOA