Samen aan het roer - zelfsturende teams

Slot Zeist, Zeist
191 Bestuurszaken, Dienstverlening, ICT, Loopbaan

Details evenement

13 mei 2014
Slot Zeist, Zeist
Medilex
j.damen@medilex.nl

Veel zorgorganisaties experimenteren met zelfsturing of gaan dat doen. Wat kunnen gemeenten hier van leren? Een aantal gemeenten zijn al overstag. Zelfsturende teams worden gezien als dé oplossing voor betere en meer betaalbare dienstverlening en bedrijfsvoering. Hoe pakken u en uw collega’s zelfsturing aan?

Wees goed voorbereid! In een halve dag bent u op de hoogte van de valkuilen en succesfactoren uit de praktijk. Nu met extra verdiepingsmogelijkheden!

Wegens grote belangstelling wordt de studiedag ‘Samen aan het roer’ herhaald. Uw collega’s beoordelen deze dag met een 8! Deskundige sprekers als Ben Wenting (adviseur Buurtzorg) behandelen onder meer:

• Wat zijn de voorwaarden voor de effectiviteit van zelfsturende teams?
  • Het stapsgewijs invoeren van zelfsturende teams
  • Wat is de rol van de manager, het team, de coach en de ondersteunende diensten?

Meer informatie www.medilex.nl/zelfsturing