Suwinet Services of feitelijke inbreuk op privacygegevens

27 mei 2014
Hotel Breukelen, Breukelen
Studiecentrum Kerckebosch
€ 350,00 excl. BTW per persoon.

Suwinet Services of feitelijke inbreuk op privacygegevens

van privacyschending naar privacybescherming

Tijdens de training Suwinet Services of feitelijke inbreuk op privacygegevens? krijgen uw managers en medewerkers die belast zijn met de verwerking en bescherming van persoonsgegevens in 1 dag een helder en informatief overzicht van alle (juridische) aspecten die komen kijken bij de verwerking van persoonsgegevens door uw gemeente. Uw medewerkers zijn zich na de training bewust van alle wettelijke verplichtingen rondom de verwerking en verspreiding van persoonsgegevens en zullen volgens de WBP handelen. Uw gemeente krijgt tevens inzicht in hoeverre de organisatie volgens de WBP werkt en - indien nodig - welke stappen moeten worden ondernomen om 100% volgens de richtlijnen verwerking persoonsgegevens te werken.

Incompany
U kunt deze training ook incompany organiseren, voor meer informatie of een offerte, neem contact op met Esmee van den Berg via 0306984219 of evandenberg@kerckebosch.nl

De volgende onderwerpen komen onder andere aan de orde:

• Introductie verwerking en verspreiding van persoonsgegevens
  • Hoe is het georganiseerd bij de Gemeente?
  • Inrichting en organisatie van het ketenproces
  • INK verbetertraject

Programma & aanmelden