Symposium Toepassing van LibreOffice – 26 juni in Ede

Stadskantoor Ede
Nou&Off en gemeente Ede
cno@nouenoff.nl

Op 26 juni a.s. organiseren Nou&Off en de gemeente Ede een Symposium met als thema Toepassing van LibreOffice.

Nou&Off neemt dit initiatief ter gelegenheid van haar tienjarig bestaan, en is verheugd hierin met de gemeente Ede samen te werken. De gemeente Ede is namelijk gebruiker én promotor van opensource-toepassingen. LibreOffice wordt al organisatiebreed gebruikt en de volledige invoering is in voorbereiding.

Het symposium is primair bedoeld voor medewerkers van de afdeling ICT/I&A. Op basis van praktijkvoorbeelden zal informatie en kennis worden gedeeld.

Het Symposium vindt plaats in het stadskantoor van de gemeente Ede en is van 13:00 tot 17:00. Het programma bevat onder andere bijdragen over de migratie naar LibreOffice in de stad München, en één of meer Nederlandse gemeenten. Het volledige programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Zie verder http://www.nouenoff.nl/libreoffice-symposium.php