Agenda

Aan de slag als raadslid

Stadhuis Zaanstad, Zaandam
131 Bestuurszaken

Details evenement

16 september 2014
19:00 uur
Stadhuis Zaanstad, Zaandam
Actieprogramma Lokaal Bestuur
070 373 8393
0

Het VNG Raadsledenprogramma en het Actieprogramma Lokaal Bestuur organiseren in samenwerking met de gemeente Zaanstad en de Vereniging van Noord-Hollandse Gemeenten de raadsledenbijeenkomst ‘Aan de slag als raadslid’. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze bijeenkomst die plaatsvindt op dinsdagavond 16 september 2014 in het stadhuis van Zaanstad. 

Laat u bijpraten over onder meer de financiën van de gemeente, welke raadsinstrumenten er zijn en hoe u deze kunt benutten. Ook wordt een actuele stand van zaken gegeven over de decentralisaties in het sociaal domein en worden praktijkvoorbeelden uit Zaanstad gedeeld. Daarnaast is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen met collega-raadsleden uit de regio.