Agenda

Aan de slag als raadslid

Stadskantoor Goes, Goes
120 Bestuurszaken

Details evenement

29 september 2014
19:00 uur
Stadskantoor Goes, Goes
Actieprogramma Lokaal Bestuur
070 373 8393
0

Het VNG Raadsledenprogramma en het Actieprogramma Lokaal Bestuur organiseren in samenwerking met de Vereniging van Zeeuwse Gemeenten de raadsledenbijeenkomst ‘Aan de slag als raadslid’. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze bijeenkomst die plaatsvindt op maandagavond 29 september 2014 in het stadskantoor van Goes.

Tijdens deze bijeenkomst worden verschillende onderwerpen in workshops behandeld. Deze avond staat in het teken van uw communicatie met inwoners, de programmabegroting en integriteit. Daarnaast is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen met collega-raadsleden uit de regio.